Beskyt mod tinnitus med høreværn

Det er ikke kun på arbejdet du skal værne om din hørelse. Det gælder også i din fritid. Min erfaring har vist mig, at det er ofte er i fritiden vi glemmer vores ører. 

Ring og bestil en gratis høreprøve

Hvorfor skal jeg bruge høreværn?

Den stadig større belastning på vores ører grundlægger en hørenedsættelse, der sætter meget tidligere ind end normalt. I mange tilfælde leder den manglende beskyttelse til tinnitus. En lidelse, hvor du oplever konstant støj i form af en susen eller ringen i øret. En lidelse der kan blive kronisk.

Alle typer af høreværn har ét fælles mål; At forhindre en tidligere og øget hørenedsættelse, samt beskytte mod tinnitus og andre skader på øret. Alle følger der kan lede til et behov for et høreapparat.

Forebyg tinnitus med formstøbte høreværn!

Gennem de sidste mange år har jeg støbt høreværn til mennesker, der er udsat for skadelig støj. Heriblandt musikere, jægere, koncertgængere, maskinarbejdere, skolelærere, tandlæger osv. 

Høreværn til arbejde eller fritid?

Høreværn kommer i mange former, men kan tilpasses dig og dit anvendelsesområde.

Jeg tager hensyn til alle disse faktorer og sørger for, at du får de helt rigtige og mest behagelige formstøbte høreværn. Hvad enten det er til jagt, svømning, musik, arbejde eller andet. 

Bare rolig, det er helt smertefrit og tager kun 5-10 minutter at tage en afstøbning af øret.

Åbningstider:

Mandag til Fredag fra 09.00-17.00

Telefontid:

Mandag til Fredag fra 08.00-10.00

Adresse:

Østerrisvej 7, 7840 Højslev

Hovsørvej 10, 7700 Thisted

CVR nr. 40568948

Kontakt:

Tlf. 23 23 60 40 – Mail: hanne@klarlyd.dk