Hvad Gør man når man går glip af pointen?

Der findes mange slags høretab, men fælles for dem alle er at de alle sammen går ud over livskvaliteten. Det kan være utroligt frustrerende at være i. Book tid til en Gratis høreprøve, så finder vi den bedste løsning.

Ring og bestil en gratis høreprøve

Hvad er det vigtigste at gøre?

Det kan være rigtigt svært at indrømme overfor sig selv at der er et problem med hørelsen. Derfor er det vigtigste at gøre også selverkendelsen, det er det største skridt man selv skal tage. desto hurtigere man kommen gennem den del, desto hurtigere går det også med at før hørelsen og livsglæden igen.

Er det ikke bare noget jeg kan leve med?

Forskning har vist at til trods for at der er mange forskellige måder at opleve høretab på er der en del fælles træk for ubehandlet høretab. bl.a. Går det ofte ikke kun ud over personen men i en høj grad og de sociale relationer man har og de folk man har tæt på. nogle af de mest almindelige måder det viser sig på er blandt andet. dårlig hukommelse, koncentrations besvær, ensomhed, irritation, vrede og træthed.

det er derfor vigtigt at man ikke sidder selv med det, men kommer afsted og får fortaget en høreprøve, så man kan få hørelsen og livsglæden igen. 

Hvilke tegn kan der være på hørenedsættelse?

Det er desværre ikke altid nemt selv at lægge mærke til om man har hørenedsættelse, det er nemlig ikke kun en ting. Der er dog en del ting man kan prøve at kigge efter i hver dagen. De åbenlyse er bl.a. om det virker som om folk mumler eller taler lavt. et andet tegn kan være hvis man skal skrue højere op for tv, smartphone osv. end man normalt ville gøre. men for det meste starter det noget mindre tydeligt. Det kan blandt andet være at man ofte er træt efter arbejde eller skole. det kan også være at man begynder at være usikker på hvor lydene kommer fra.

Åbningstider:

Mandag til Fredag fra 09.00-17.00

Telefontid:

Mandag til Fredag fra 08.00-10.00

Adresse:

Østerrisvej 7, 7840 Højslev

Hovsørvej 10, 7700 Thisted

CVR nr. 40568948

Kontakt:

Tlf. 23 23 60 40 – Mail: hanne@klarlyd.dk