Hvilket høreapparat er det rigtige til mig?

Hos Jessen Høreklinik forhandler jeg to forskellige mærker af høreapparater, GN Resound og Sivantos. Begge har det til fælles, at det er topklasse høreapparater, som er førende på markedet.

Ring og bestil en gratis høreprøve

Hvilke typer af høreapparater bruges i dag?

Overordnet set findes der to forskellige typer høreapparater. De som sidder bag øret, og de der er formstøbte i øret. Der er mange faktorer, som er afgørende i forbindelse med typevalget af høreapparater. Først og fremmest skal der tages højde for graden af hørenedsættelsen.

Derudover har det enkelte øres anatomi en betydning for, hvad der er fysisk muligt. Nogle mennesker har meget små øregange, hvilket gør det besværligt med et høreapparat i øret.

Høreapparater i-øre

Høreapparater bag øret

I dag er de mest foretrukne modeller af høreapparater, de der sidder bag øret, såsom Quattro Linx 3D fra GN Resound og Signia Styletto fra Sivantos. Disse er topmoderne høreapparater, der sikrer den bedst mulige hørelse, og giver samtidig mulighed for at tilkoble telefon, tv, lydbøger, musik osv.

Før i tiden var der mange kunder, der foretrak høreapparater i øret, som på givent tidspunkt var den kosmetiske bedste løsning. Dengang var høreapparater bag øret meget mere markante, og blev derfor fravalgt at mange brugere.

I dag er høreapparater bag øret de mest anvendte. I takt med at høreapparaterne er blevet mindre, og muligheden for mere åben tilpasning.

GN ReSound

GN ReSound er en af verdens største producenter af høreapparater. De har hjulpet mennesker med at få hørelsen og livsglæden tilbage siden 1943.

ReSound LiNX Quattro

LiNX Quattro er det nyeste produkt på markedet, det sørger for at du kan nye de ting i livet der betyder aller mest for dig, med en enestående lydkvalitet. De tilbyder professionel finjustering på farten uanset tid og sted. udover det levere de også uovertruffet batterileve tid og en nem og diskret måde at lade dem op på.

Signia

Signia er passioneret i det de laver og passioneret om at give livsglæde på tværs af alle slags høretab. Signia fokusere på at det skal være så nemt som muligt at have høretab, derfor sikre de en så intuitiv løsning som muligt. Signia basere hele deres viden på mere end 160års erfaring, derfor er de en af markedets bedste.

Pure 312 Nx

Pure 312 Nx, er speciele fordi de tilbyder en elegant og naturlig lyd, som er svær at opnår med andre apparater. Det lader dig nye alle samtaler helt ubesværet. De er særligt effektive i støjende sammenhæng, hvor det mange gange har vist sig at give en bedre lyd og en mere klar forståelse af en samtale end folk uden høretab oplever. Pure 312 Nx forbinder med en lang række udstyr, bl.a. tv computer smartphone osv. hvor man også har nemt adgang til at finjustere lyden på farten via deres app. høreapparatet har til og med bevægelses sensor, så de når man er aktiv stadigt giver en helt klar og farverig lyd. det er alt det her der er med til at give livsglæden igen.

Åbningstider:

Mandag til Fredag fra 09.00-17.00

Telefontid:

Mandag til Fredag fra 08.00-10.00

Adresse:

Østerrisvej 7, 7840 Højslev

Hovsørvej 10, 7700 Thisted

CVR nr. 40568948

Kontakt:

Tlf. 23 23 60 40 – Mail: hanne@klarlyd.dk