Det siger kunderne

Jeg lever ikke af at sælge høreapparater. Jeg fjerner en forhindring, så mine kunder kan leve det liv, de gerne vil. Læs om deres oplevelser med hjælp til høretab hos mig hér.

Ring og bestil en gratis høreprøve

Høretab forstyrrede på jobbet og i fritiden

Trine bor i Højslev og arbejder til daglig som sygeplejerske. Hun oplevede især på sit job, at hendes dårlige hørelse gav uønsket opmærksomhed. Hun endte med et personligt høreapparat med bluetooth, som er specifikt tilpasset hendes unikke høretab. 

Uønsket opmærksomhed på job og til fester

“Hvis jeg var til møde, kunne jeg ikke høre, hvad der blev sagt i den modsatte ende af bordet. Jeg blev flov, når jeg ikke kunne høre, hvad patienter eller pårørende sagde. Det virkede ikke professionelt, og jeg følte mig utilstrækkelig. Det samme skete til fester, hvor jeg næsten altid endte helt uden for samtalen. Jeg lod som om, jeg kunne høre noget – for det er en ubehagelig form for opmærksomhed at få, når man skal have det halve gentaget. Ofte holder folk helt op med at henvende sig direkte til én, og det er så nedslående”, fortæller hun.

Ville ikke nøjes med en standardløsning

Trine fik hjælp hos Jessen Høreklinik, som hun havde hørt om i byen. For hende var det vigtigt med en privat klinik, fordi hun havde oplevelsen af, at det var hér kvalitet og sikkerhed ville være bedst. “Pris og kvalitet hænger altid sammen, og jeg ville godt betale for at få et ordentligt høreapparat. Det er ligesom med briller, hvor jeg jo heller ikke vil nøjes med en standardbrille, som jo ikke på nogen måde tager hensyn til, hvordan mine øje fungerer”, siger hun.

Hannes service kan ikke sammenlignes

“Jeg har lige anbefalet Hannes klinik til en kollega, for det er uden tvivl den bedste oplevelse, man kan tænke sig”, fortæller Trine. Der er ikke den ventetid, man oplever andre steder. Hun har de bedste apparater, men har stadig muligheden for at vælge imellem prisvarianter, hvis man har et budget. Jeg fik lov til at låne et apparat med hjem på prøve, og da jeg valgte mit eget, hjalp hun mig med at bruge det til mindste detalje”.

Trine fortæller, at det nye høreapparat er det første, hun tager på om morgenen. “Jeg går mange ture, og nu kan jeg streame lydbøger direkte i høreapparatet. Mine børn siger, jeg ikke råber sådan længere, og jeg selv har ikke længere opfattelsen af, at jeg skal gætte mig igennem samtalerne. Jeg er overrasket over, hvor godt det virker, og hvor glad jeg er blevet. Jeg troede det ville genere mig med noget i øret, men jeg mærker det aldrig og tænker ikke over det”.

Fuld service i hele perioden

Når du køber dine høreapparater hos Jessen Høreklinik skal dine høreapparater altid være optimalt indstillet til dit høretab. Dette kan ændre sig, derfor får du fuld service og tilpasning i hele perioden.

Åbningstider:

Mandag til Fredag fra 09.00-17.00

Telefontid:

Mandag til Fredag fra 08.00-10.00

Adresse:

Østerrisvej 7, 7840 Højslev

Hovsørvej 10, 7700 Thisted

CVR nr. 40568948

Kontakt:

Tlf. 23 23 60 40 – Mail: hanne@klarlyd.dk